Najnovšie recenzie zo sekcie Vodné fajky
- Príliš malá
Priliš malá na prakticke používanie, niekomu to mozno stačí. Problém bol, že som ju nemohol vyskúšať, pretože eshop mi doručil len polovicu zlomenej korunky a navyše bolo telo fajky nekompletné.
- Kvalitná výroba
- Masívne sklo
- Pekný vzhľad
- Dostupnosť náhradných dielov
- Vývody na 4 hadice
- Lapač melasy
- Váha (bojím sa ju dat na sklenený stolík) :(
Produkt sa mi pačil,ale je tam trochu farebna odlišnost,dalšia vec je,že fajka je kriva,myslim tu sklenenu čast.Ja produkt použivat nebudem,je to dar.Tieto chyby ma utvrdili v tom,že tovar neodporučam.
Vodná fajka je plne funkčná , dobré tesnenia.
- OK splní účel
- plasty sú nižšej kvality spracovania
Na môj vkus malá fajka - váza má dosť malý objem a priemer hrdla je príliš malý na použitie iného difuzora ako je originálny Sahara smoke Sonic diffuser. V dodávke tovaru je ventil hadice bez samoupchavacieho mechanizmu takže nutnosť s tým rátať pri kúpe ventilov na rozšírenie. Príslušenstvo (korunka, hadice) používam od výrobcu Kaya - pasovali bez problémov, ale bola nutnosť použiť Kaya tesnenia. Páči sa mi možnosť použitia efektnych sklenených častí tela a praktická taška na prenos ako súčasť dodávky. Celkový dojem z fajky je veľmi dobrý kvalita materiálov na dobrej urovni.
Je to darcek a pouzity este nebol.
Po pouziti dam vediet
- je väčšia ako sa zdá
- veľmi lahký ťah
- za 59e dostanete zážitok ako z kaviarne... samozrejmne nesmiete mať nejaký 2e tabak z druhej ruky...
- všetko má závit takže nehrozí nespravne utesnenie
- odporúčam bez váhania hocikomu
- všetko je pekne zabalené
- Brutálny čierny dizajn
- ventil na vyfúknutie prebytočného dymu z fajky poprípadne na napojenie dalšej hadice
- nepridávaju k nej kliešte na uhlíky, treba si dokúpiť
- korunku k nej dávajú obyčajnú keramickú takže pre ešte lepší zážitok si treba dokupiť phunnel silikonovu korunku aj s HMS (na ebayi za 12e) ...silikónu sa netreba báť... zbaví vás dalšieho tesnenia a nerozbije sa
- 100%
- Pekný dizajn kvalitne materiály
- Na tankerom keď som položil uhlík trochu sa zdeformoval
Som velmi spojkojni.Super obchod ,vyborni tovar.
- Pekna
- pekný výrobok
- maly, prakticky
- nic
- pomer-cena-kvalita
funguje stopercentne
- Pomer cena - kvalita
- Dve hadice (zátka priložená)
- Dobré príslušenstvo
- Skladné rozmery - dobrá na prenášanie
- Lacné spracovanie má drobné vplyvy na funkčnosť - veľa plastov
- Trubička je krátka, vázu treba naliať skoro doplna
- Korunka vyzerala ako z chránenej dielne pred objavením hrnčiarskeho kruhu a bola popraskaná (zrejme nie následkom prepravy
- Dierky v korunke sú priveľké, tabak prepadáva, je plytká, takže sa trochu páli
- Boli v nej usadeniny, akoby kovovú časť už niekto používal. Zvyšok vyzeral novo.
Za danú cenu asi bezkonkurenčný produkt, škoda drobností, nebyť korunky a sadzí, bolo by pokojne 100%. Ideálna vodná fajka na cesty kde je viac ľudí a zídu sa dve hadice.
- cena za 65cm vodnu fajku 50€
- velmi nekvalitne spracovana
- dodávané hadice sú totálny otras.
- kotlík na tabak je velmi malý
Neodporúčam.
- je skratka perfektna, aladin nesklame lahko sa cisti, konecne normalny tanierik ktory zachyti uhliky aj pri sirsej korunke.
Vyborna vodna dymka
Zobrazujem 41 - 60 zo 78 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 Ďalšie »